Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2023 08:55 - Предопределение или добра прогноза?
Автор: dokito Категория: Спорт   
Прочетен: 688 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Въпросът е чисто философски, но резултатите които виждате от моите прогнози са съвсем реални!

Концепцията за предопределението отразява идеята, че всичко което се случва в света вкл.виндивидуалният ни живот и ежедневни избори е авансово детерминирано от Господ или Луцифер, които единствени имат силата да променят човешките съдби. Тези, които вярват в тази идея се уповават на светогледа си, че животът им не е напразен и всяко нещо в него има своя смисъл, който той не е длъжен да знае, оттук обаче се губи борбеността в живота и се нарушава естественият ход на взимането на обикновените житейски решения дори.

Аз не съм почитател на идеята за предопределението в 100%, считам че във всяко нещо има своя вътрешен баланс и това, е някои неща са предсказани от хилядолетия и почнаха да стават реалност постепенно не означава, че бъдещето е строго детерминирано.

И тук се натъкваме на спекулацията между добрите прогнози за развоят на бъдещи събития, които се основават на добър математически алгоритъм и способност за анализ и осмисляне на миналото. Винаги има спекулации и тук също: някои хора могат да свържат предсказанията за появата на природни бедствия или политически сътресения с предопределеността, като издигат тези съвпадения като доказателство за тоталната предопределеност.
image

От друга страна добрият прогностик не е нужно да вярва с теорията за предопределението, но колко е трудно това!?! Погледнете големият скрийншот – това са мачлета играни в Африка онзи ден – температурни промени, състояние на играчите, семейни драми или други събития преди мача оказващи влияние върху състоянието на играчите, реферски решения, случайни изпълнения на терена по време на мача съставят един калейдоскоп, чиито резултат обаче е авансово известен за този, който ползва правилната математическа формула, която не е трудна за да се извърши авансиво ситмулация на мача и е:

Азиатски хендикап = ((% победа на госта - %победа на домакина)*10)/2

С полученият резултат се модифицират головите данни на мача и се генерират нови % вероятности за победа или равенство...

И както виждате си действа перфектнооооо....


image








Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dokito
Категория: Политика
Прочетен: 304383
Постинги: 290
Коментари: 410
Гласове: 119
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031