Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2023 14:54 - Руските предупреждения...
Автор: dokito Категория: Политика   
Прочетен: 1214 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

...относно вероятността за развитие на тотална война, която по презумпция ще е ядрена, защото руската отбранителна доктрина включва ядрен сценарий и при конвенционално нападение срещу Русия. От друга страна в НАТО имат разработени N-брой сценарии за локални ядрени войни, които обаче са абсолютно нереалистични, защото от много години руснаците ще отговорят дори на взривяването на една единствена ядрена бомба с тотална и безогледна ядрена атака!

На фона на гореказаните истини е парадксално и смешно инфантилното поведение на западната дипломация и НАТО.

Вместо засилване на дипломатическите усилия и диалога се подклажда ескалация на украинският конфликт, като причините за това са чисто субективни според мен, защото в стратегическо отношение Украйна не е толкова привлекателна като Финландия и Швеция!

Международното сътрудничество в момента също е яко съботирано вкл.от китайските и севернокорейските претенции, които според мен са част от един общ сценарий целят засилване диферсификацията на САЩ и отслабване на нейното внимание върху войната в Украйна.

От друга страна г-на Зеленски като гащат петел абсолютно неадекватно на фона на всички бъдещи опасности,само дето още не продължава да си продава тениските на международни окациози...в украинската управа се наблюдава една дворцова еуфория от предстоящата им офинзива, която те смятат, че е 100% успешна и ще изтласка руснаците завинаги...Това си поредната управленска самозаблуда, защото руснаците с Путин или без Него са твърдо решени да си запазят и Крим. В Киев явно не си дават сметка, че само 3-8 въздушно взривени среднокалибрени руски ядрени бомби над тяхната войска и ще останат само пепелища отдолу?

Международните движения за мир – там също има огромно мълчание, защото плащанията от Русия са спрели към тях на практика!!!

Ако светът преодолее това невероятно силно изпитание пред съществуването си и не се самоунищожим, но след това продължим да засилваме размерите на ядреният арсенал, това означава просто много неща...




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. dobrodan - Руснаците най-много да взривят атомната бомба
26.04.2023 17:47
над собствената си територия. Толкова некадърност не е здравословна.
Никой друг няма атомно оръжие, само те?
Докторе... да не гърми Турция. За САЩ и останалите да не говорим.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dokito
Категория: Политика
Прочетен: 315665
Постинги: 298
Коментари: 421
Гласове: 120
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930