Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2023 18:07 - Не можем да разберем настоящето, ако не анализираме миналото...
Автор: dokito Категория: Политика   
Прочетен: 2420 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Имам от години един лаф:“ако Господ иска да види колко си прост ти изпраща врачка/свещнник в живота ти...“

Духовната мотивация винаги е била основна сила при взимането на всякакви решения и в този смисъл на лафа ако попаднеш под въздействието на демонично ориентирани духовници или „духовни учители“ нещата добиват невероятно грозен отенък като в настоящите събития в тази война, която трябваше да бъде 3 – дневна уж...

В този постинг ще се спра на зловещата роля на настоящият руски патриарх и в тази нелепа война, която заплашва да унищожи човечеството все още и все още...:

На 19 Август 1987 година се е състояло историческо събитие, а именно съвместна литургия на руският патриарх и константинополският патриарх – събитие, което не се е случвало от близо 600 години – последната такава литургия се е състояла през януари 1589 година, и в резултат на нея московката метрополия се обособява като московска патриаршия...Смело можем да кажем, че тази съвместна литургия през 1987 година слага началото на края на СССР, което настъпва на 25 Декември 1991 година..., което събитие се предшества от метажа в Москва срещу Елцин на 19 Август 1991 година.

Неслучайно в контекста на казаното и намекнатото дотука Горбачов се обръща за помощ към няколко месеца по-рано избраният нов руски патриарх Алекси II, като го моли да използва своята духовна сила и власт за да предотврати евентуалните бъдещи жертви също така. Практически тази изпълнена от патриарха молба за помощ слага края на атеистичната Руска империя и отваря вратите на християнското духовно влияние върху висшите управленски органи на Русия.

Но кой е настоящият руски патриарх: роден в Естония, на 29 годишна възраст вербуван от КГБ, следва еволюция с ракетна скорост в ерархията на руската църква, както и в ерархията на Световният Църковен Съвет. Следователно КГБ осъществява на практика една брилянтна операция за превземането отвътре на организация, която на теория поне, й е идеологически противник.

Дотук видяхме топлата връзка между склеротичните КГБ лидери, които бяха изстреляни за да спасят остатъците от разнебитената социлалистическа икономика по спешност и превзетата отвътре руска църква – връзка, кото остава топла и до ден днешен по простата причина че г-н Путин е също изстрелян от КГБ, но в млада възраст и се видя, че тази стратегия на руската служба е невероятно успешна!

Грешката на г-н Путин и на други властимащи по света естествено, е че имат афинитет към окултизма – недивимото познание, голяма част от което се съхранява и от руската църква. Русия е невероятно богата страна на екстрасенси, т.нар.духовни учители, врачки, баячки, колдовачки и на обикновени или не магьосници.

И не случайно като кърлеж към Путин се впи навремето тяхната известна екстрасенска Джуна, която той направи дори генерал от КГБ и която ако днес бе жива то респ.връзката й и влиянието й над Путин щеше да е засилено, ние с огромна вероятност щяхме да се пържиме в пламъците на ядреният апокалипсис – тази жена бе просто един невероятно лошичък демон!!!

Но да се върнем на нашите приятели – руските попове – които ако се бяха обявили срещу войната в Украйна ние нямаше да имаме толкова много проблеми днес.

Патриарх Алексий още от 1994 година прокламира своята поддръжка за военните сили на Русия и по – точно за това, което той разбира като „опазване свещените граници на нашата Родина“...

На практика руската църква коригира и елиминира основната грешка на ръководителите на СССР, а именно да подчинят руският национализъм на международният интернационализъм..., този процес започва още от 1987 година с писмо на бъдещият патрирах до Горбачов, в което той изказва своето твърдо намерение на участва в духовната регенерация на Русия..., и не е чудно че на 11 юни 2004 год.патриархът е награден от г-н Путин с орден за заслуги към отечеството 1-ва степен – за заслугите му за възстановяването на руската духовност, което означава на практика само едно нещо – руски шовинизъм на макс...

Та: виждате сами къде е ключът от бараката нали ?

image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dokito
Категория: Политика
Прочетен: 315956
Постинги: 298
Коментари: 421
Гласове: 120
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930